• Home
 • Tratare Pardoseli

  Decaparea suprafetelor este o operatie care se realizeaza cu ajutorul echipamentelor si solutiilor profesionale de curatare, avand – in general – rolul de a pregati respectiva suprafata pentru aplicarea unui tratament, ci si pentru curatarea in profunzime a suprafetelor. Se aplica pentru pardoseli poroase, pardoseli cu grad mare de murdarie, pardoseli din incinte industriale.

  Cristalizarea consta in pulverizarea unei substante pe suprafata pietrei si slefuirea acesteia cu o lana de otel. Aceasta prin frecare cu suprafata pietrei genereaza caldura iar substanta reactioneaza chimic cu piatra creand un strat la suprafata acesteia care protejeaza, da luciu si chiar intareste piatra,crescand rezistenta acesteia la uzura.

  Impermeabilizare pardoseli in vederea rezistentei la umezeala a diverselor suprafete (beton, mozaic, marmura, etc). Aceasta operatie se realizeaza cu solutii chimice speciale, caracteristice fiecarei suprafete,ce au rolul de protectie impotriva lichidelor de orice natura si implicit degradarea suprafetelor

  Ceruire pardoseli pentru un aspect placut si ingrijit al pardoselilor, precum si pentru protectia suprafetelor (parchet, linoleum, marmura, granit, travertin). Presupune  aplicarea unor straturi succesive de ceara sau solutii chimice ce asigura o rezistenta medie si o intretinere usoara. De asemenea transforma luciul intr-un luciu viu

  Lustruire pardoseli – se aplica suprafetelor dure pentru un aspect stralucitor ( marmura, travertin, mozaic, ceramica, granit, beton, parchet). Se realizeaza mecanic, cu utilaje si materiale specifice fiecarei suprafete.

  Curatenie prin M&M Cleaning

  Curatenie de Intretinere

  Curatenie de Intretinere

  decembrie 18, 2012   0

  Curatenie Generala

  Curatenie Generala

  decembrie 16, 2012   0

  Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie(DDD)

  Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie(DDD)

  decembrie 15, 2012   0